Auto-škola „DŽO DRIVE 022“: Prednost sopstvenog poligona!

Auto-škola „DŽO DRIVE 022“: Prednost sopstvenog poligona!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Ono što auto školu “Džo Drive 022” izdvaja od ostalih škola za obuku budućih vozača u Sremskoj Mitrovici, pa i šire, sastoji se u posedovanju samostalnog poligona za vežbu budućih vozača, tako da oni, bez redova i gužve, mogu uvežbavati svoju vožnju.

Ova auto škola nalazi se u Ratarskoj ulici, na broju 17, lokal 8, i ona ovom mestu, pored svih neophodnih informacija, nalazi se i kabinet za teorijsku nastavu. Vlasnik škole je Goran Tomić iza kojeg stoji 15 godina iskustva na ovim poslovima.

Jednom mesečno organizuje se nova grupa za teorijsku nastavu, a po Goranovim rečima, preko 90 posto polaznika auto škole “Džo drive 022” uspešno polaže teoriju i vožnju, a uzrok je dobra obuka i kvalitet poligona kakav se ne nalazi širom Srema.

 “Malo gde kandidati vežbaju montiranje lanaca, na primer, a u ovoj auto školi je to obavezno.”- kaže Tomić.

Vozni park auto škole “Džo drive 022” čine tri nova automobila, T-roc folcvagen, Golf 7 i Citroen, kao i jedan broj motora za polaganje kategorija iz grupe A: Am, A1, A2, A, za koje se ovde takođe osposobljavaju kandidati.

Kada je reč o plaćanju, izlazimo maksimalno u susret. Može se platiti u više rata, a postoji i mogućnost plaćanja putem administrativne zabrane.”- navodi Goran Tomić.

Kontakt brojevi telefona auto kuće “Džo drive 022” su: 022-655-655 i 065-560-94-95.

E-mail: dzodrive022@gmail.com

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts