Bivši muž ujeo ženu za obraz i usnu!

Bivši muž ujeo ženu za obraz i usnu!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Bivši muž (38)  izujedao je ženu (34)  sinoć posle 19 sati ispred mitrovačke bolnice! Slučaj bi poprimio i tragičnije razmere da  nesretnu ženu od pomahnitalog siledžije nisu spasli slučajni prolaznici!

-Da  brat i ja sinoć  tuda  slučajno nismo prolazili, ko zna šta bi sa nesretnom ženom bilo!  Sabio je uz  zid bolnice, stiskao za vrato i grizao!  Brzo smo reagovali i oterali nasilnika, koji je seo na bicikl i vikao: “To je moja žena, rodila mi dvoje dece!“, zapisao je Mitrovčanin, koji je video odmah  postavio na društvene mreže.

Žena  je odmah otišla na Urgentni prijem Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici i poseduje lekarsku dokumentaciju, a potom je slučaj prijavila PU Sremska Mitrovica.

-Žena  je primljena sa ugrizom u predelu obraza i usne. Urađena joj  je primarna obrada od strane specijaliste ORL i na njen zahtev puštena je kući, piše u saopštenju PR službe mitrovačke bolnice.

Kako  Informer  nezvanično saznaje,  nasilnik  zbog nasilničkog ponašanja  već  ima  izrečenu  meru zabrane prilaska bivšoj supruzi.

Policija intenzivno traga za nasilnikom.

Narcisa Božić

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts