Đilas i Veselinović u poseti Sremskoj Mitrovici (VIDEO)

Đilas i Veselinović u poseti Sremskoj Mitrovici (VIDEO)

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

U petak, 15. maja u 19h u prostorijama SSP Sremska Mitrovica održano je druženje i razgovor običnih građana, simpatizera stranke i lidera Dragana Đilasa.

Predsednik stranke je Sremsku Mitrovicu posetio u društvu predsednika sindikata „Sloga“ Željka Veselinovića. Na druženju su se pored aktivista stranke pojavio i veliki broj zainteresovanih građana. Tokom višesatnog razgovora Đilas i Veselinović su odgovarali na sva pitanja prisutnih i svima dodatno približili ideju bojkota. Uvodni govor održao je Đorđo Đorđić, predsednik gradskog odbora SSP Sremska Mitrovica koji je pozdravio sve prisutne i održao kraći govor. Nakon njega su govorili gosti, koji su posle toga saslušali sva pitanja i rado na njih odgovorili.

https://www.youtube.com/watch?v=07SvFtltMR0

Za naš portal govorio je gospodin Željko Veselinović;

„Drago mi je da sam u Sremskoj Mitrovici. Ovde je u pitanju više od politike. Sa Gradskim odborom Sremske Mitrovice imamo zaista prijateljske odnose. Rado se vraćam u grad kraj Save i uživam u lepotama i čarima koje sa sobom nosi. Iskoristim svaku priliku da prošetam kejom i dodatno se upoznam sa ovim lepim gradom. Danas smo ovde da dodatno približimo običnim građanima šta je to bojkot, i koja je ideja. Zadovoljstvo mi je zbog broja ljudi koji su se odazvali, i nadam se da su nakon večerašnjeg razgovora uvideli koji je pravac koji svi zajedno treba da zastupamo.“

Nakon opuštenog ćaskanja sa građanima, druženje se nastavilo u restoranu E- Cucina gde su napravljeni planovi za budućnost, i zakazana nova poseta Sremskoj Mitrovici.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts