Dokaz da je SM Korona 2020 bila predizborna kampanja, a ne iskrena pomoć najugroženijim sugrađanima! (FOTOGRAFIJE)

Dokaz da je SM Korona 2020 bila predizborna kampanja, a ne iskrena pomoć najugroženijim sugrađanima! (FOTOGRAFIJE)

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Sremska Mitrovica – Ovde je moguće sve. Moguće je i to da se zarad političke priče gazi po svemu, nemilosrdno.

Pokušaćemo da budemo što kraći i precizniji a da sve potkrepimo dokazima, tačnije fotografijama. Krenimo redom. Pitanje za sve vas čitaoce, da li pratite fejsbuk stranicu Град Сремска Митровица 20/25? Šta ako vam kažemo da pratite a da verovatno ni ne znate? Tačnije, pratite ako ste ranije zapratili stranicu SM Korona 2020. U pitanju je ona ista stranica za pomoć starim licima usled epidemije koronavirusa, a za koju smo se pitali da li je u pitanju politička priča. Tada nam je rečeno od strane jednog sada visokog zvaničnika „da se manemo ćorava posla„. Slike 1, 2 i 3 kao dokaz.

SLIKA 1
SLIKA 2
SLIKA 3

Da se još tada nismo bavili „ćoravim poslom“ dokaz je i transformacija stranice namenjene za pomoć ljudima u čisto političku priču. SM Korona 2020 je preko noći postala stranica Grad Sremska Mitrovica 20/25. Sledi slika 4 kao dokaz.

Promena imena stranice od strane administratora je legitimna. Da li je na taj način prevareno preko 3.000 ljudi koji prate tu stranicu – APSOLUTNO DA.

Početkom decembra zapitali smo se gde je i šta radi „SM korona 2020“. Tada je u vidu komentara stigao i odgovor kako je ispunjena svrha stranice, tačnije kol centra koji je promovisan a sve zarad pomoći najstarijim sugrađanima. Svrha stranice oduvek je bila POLITIKA I SAMO POLITIKA. Na istoj stranici koja je propagirala brigu o starima sada možete pratiti (ako želite) šta nas to sve čeka u narednih pet godina u gradu Sremska Mitrovica i okolnim mestima. Naravno, ukoliko ova vlast toliko potraje.

Za to vreme opozicija ćuti.

Da li pratite ovu novu (staru) stranicu možete proveriti klikom – OVDE

Autor: SremOnline

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts