FSS donirao opremu za održavanje terena klubovima u Sremskoj Mitrovici

FSS donirao opremu za održavanje terena klubovima u Sremskoj Mitrovici

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović uručio je na terenu Škole fudbala Sirmium opremu za održavanje terena za osam fudbalskih klubova sa teritorije Grada Sremska Mitrovica, donaciju krovne organizacije srpskog fudbala i Pokrajinskog sekretarijata za sport, u saradnji sa resornom Gradskom upravom.

Nove traktore za održavanje travnatih površina na stadionima dobili su fudbalski klubovi Radnički Sremska Mitrovica, LSK Laćarak, BSK Bešenovo, Sremac Jarak, Borac Radenković, Zmaj Noćaj, OFK Bosut i Sirmium Sremska Mitrovica.

Ljudi koji rade na održavanju terena angažovani su stalno, nije to lak posao, a publika vidi samo kada je sve sređeno. Neko posveti svoje vreme tome, treba im odati priznanje i na ovakav način u vidu nove opreme, da mogu da rade kako treba. Prošao sam za prethodnih par godina mnogo terena širom Srbije, nemaju svi ovakve uslove. Fudbalski savez Srbije podržavaće uvek ovakve inicijative, zahvalan sam Pokrajinskoj vladi i Gradskoj upravi na pomoći da se ova oprema obezbedi za fudbalske klubove. Čim su bolji uslovi na terenima, tu je i više dece, svako ulaganje se vrati pre ili kasnije – istakao je Nedimović.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts