Intervju sa Milanom Antonićem,članom GO SSP Sremska Mitrovica i potpredsednikom MO SSP Laćarak

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon4 min read

 1. Poštovanje Milane, za one koji vas ne znaju, kako bi sebe opisali u kratkim crtama?

Pozdrav za sve one koji me poznaju i one koji me ne poznaju.U najkraćim crtama ja sam Milan Manta Antonić pre svega otac predivne devojčice,suprug ,sin,brat i čovek na kraju krajeva.

2. Poznati ste kao osoba koja uvek kaže šta misli. Šta vam je prvo na pameti kada pomislite na Srbiju, stanje u društvu?


Uvek je bolje biti iskren i reći istinu pa kud puklo da puklo.Na našu veliku žalost stanje u Srbiji je jako loše.Vladajuća partija je napravila ogroman jaz između gradjana tako što jedne tera da idu na razne stranačke mitinge da veličaju vodju,uslovljava ih raznim stvarima koje su osnova svakog normalnog društva (posao,vrtić za dete, subvencije za poljoprivrednike i mnoge druge)izlazak na izbore sa već poznatim „bugarskim vozom“ ,a tu je i ona druga strana gradjana ove napaćene zemlje koji to ne žele da trpe i bore se na sve načine protiv toga.

3. Šta će se po vašem mišljenju pre dogoditi, Radnička ulica u Laćarku dobiti normalan put ili neko iz prave opozicije izaći na TV duel sa Aleksandrom Vučićem?


Hehehe zanimljivo pitanje i mislim da će pre biti TV duel Aleksandra Vučića sa nekim od pravih opozicionih lidera nego put u Radničkoj ulici,ipak nismo dovoljno velik trn u oku da zadovolje naše male potrebe.

4. Kakvo je stanje u Laćarku? Možemo čuti da se ljudi žale na puteve, kanalizaciju, pse lutalice, neispravne rampe na pružnim prelazima, divlje deponije… nije valjda sve toliko crno u vašem selu?


Naravno da se žale kad nisu zadovoljni,ali samo žaljenje ne dovodi ni do čega,mora se uzeti nekad stvar u svoje ruke i pokušati nekim peticijama, protestima jer drugačije se ne može.A stanje nam je u Laćarku „crna rupa“,sve sama prazna obećanja.

5.Šta je sa sportom u Laćarku, sem džudo kluba gotovo da drugi ni ne postoje? Da li imate kulturnih i drugih manifestacija? Da li postoji život u selu ili sve polako odumire?!


Slabo se u selu drži do sporta, nekadašnji FK LSK je bukvalno na aparatima, košarkaški ne znam da li i postoji,rukomet samo za devojčice koje finansiraju roditelji, jednostavno se ne ulaze u NAŠU DECU jer ne donose glasove. Kulturne manifestacije skoro i ne postoje,fijakerijada,kujnica na šoru dobijaju neka mala sredstva da se zadovolje njihove potrebe i zadovolje potrebe vladajuće strane u vidu sigurnih glasova.Da ne zaboravimo već sad jednu od većih manifestacija Prva varjača Laćarka koja se samofinansira i uz pomoć sponzora uspešno održava.

6.S obzirom da se bliže izbori, da li očekujete da se neki od problema u selu reše ili novu turu obećanja?

Zašto da se problemi rešavaju kad mogu samo da ponove stara obećanja,a probleme ćemo pod tepih kao i do sada.

7.Koliko ste politički aktivni? Da li planirate da se ozbiljnije bavite njom?

Politika nikad nije bila moj osnovni cilj ali bez neke podrške ništa nije moguće. Odavno sam postao neki provokator koji ima zacrtano da se u selu uvek nešto poboljša.Ali nemoguće je da jedan čovek izvlači za celo selo sam zato sam i postao član SSP-a da uz pomoć Laćaraca napravimo neke promene u selu.

8. Da li imate neku poruku koju bi želeli da svi čuju?


Poruka za sve je ta da se ne boje,radite kako vi mislite da je najbolje,mislite svojom glavom,valjda ćete pre verovati svojim očima nego lažima koje vam serviraju svaki dan preko TV ekrana.Ceka nas teška borba protiv ovog sistema i uz prave ljude sve je moguće.Srdačan pozdrav i sve najbolje.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts