Kontakt Informacije

Sremska Mitrovica

Dostupni smo 24/ 7.

Svako od nas ima pravo na politički izbor.

Možemo nekog da podržavamo, drugi da nam se ne sviđaju. U svemu pa i u politici bi trebalo da postoje granice. Svađe su sastavni deo političkog života, psovke (nažalost) vrlo česte u razgovorima između političkih neistomišljenika. Sve se može razumeti, skoro sve…

Kada neko dođe, uznemirava tuđu decu, kod njih izazove stres i suze – opravdanja ne postoje. Upravo to se desilo večeras lideru Stranke slobode i pravde Draganu Đilasu.Tačnije njegovoj deci. Njega možete da mrzite, volite, da mu želite sve najgore, to je svačije pravo. Niko nema, i nikad neće imati pravo da decu izlaže stresu, strahu i da kod njih izazove suze. Gledajući suze u očima ovog čoveka, pitamo se KUDA SVE OVO VODI?!

Da li neko ima za cilj da nam deca plaču? Da li neko zbog toga oseća zadovoljstvo? Šta je sledeće?

Srem Online

Share:

administrator

1 Comment

  • Suzana, 04/05/2020 @ 00:54 Reply

    Šta je ovo ljudi? Otkako je uvedeno vanredno stanje i policijski čas, živim sa nekom zebnjom i strahom. Ne zbog korone, držimo se i ja i moja porodica svih preporuka, već zbog ovih političara na vlasti, zbog kriznog štaba kojem ništa ne verujem, otkako su stali na stranu predsednika, a ne građana. Nakon ovih bakljada i ovoga šta se danass desilo Đilasovoj deci, zbog svakodnevnog plašenja naroda. Definitivno više ne verujem u dobre namere ove vlasti.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.