MEDIJA CENTAR SREMSKA MITROVICA: Formirana asocijacija lokalnih medija

MEDIJA CENTAR SREMSKA MITROVICA: Formirana asocijacija lokalnih medija

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Protekle sedmice, formirana je asocijacija lokalnih medija pod nazivom Medija centar Sremska Mitrovica čiji je cilj da građanima i privredi, kao jedina multimedijalna organizacija, pruži kompletne usluge na polju medija i reklame, pokrivajući teritoriju Sremskog regiona.

Osnivači Medija centra su: Sremskomitrovački portal, SM.info, Srem Online, radio SMART, a prilikom osnivanja pridružile su se i Laćaračke vesti.

Takođe, Medija centar, pored formiranja zajedničke redakcije od strane samih osnivača, osnovao je i Sremski privredni registar, kako bi svi privredni subjekti mogli biti evidentirani na jednom specijalizovanom sajtu, “na klik” od zainteresovanih korisnika njihovih usluga ili proizvoda. Na ovaj način, na jednom mestu su objedinjene mnogobrojne reklamne stranice na društvenim mrežama i oglasne E-table.

Medija centar će nuditi uvek prava rešenja za prodor u javnost pojedinaca prizvođača, firmi ili kompanija koje bi želele da o njihovim uslugama i proizvodima čuje javnost i potencijalni kupci. Brojne usluge koje će pružati ovaj medijski centar zapravo su jedinstveni odgovor na pitanje – Kako do kupaca ili javnosti?

Osnovna ideja vodilja pri osnivanju Medija centra je da postane sinonim za prisustvo klijenata u većini elektronskih i štampanih medija već  istog ili narednog dana, uz obavezni profesionalni pristup poslu.

Usluge Medija centra Sremska Mitrovica:

  • Promocija na sajtovima i društvenim mrežama
  • Distribucija saopštenja za medije
  • Organizacija i konferencije za novinare, panel diskusije, okrugli stolovi, seminari, prezentacije, promocije,
  • Video i audio produkcija, snimanje i montaža snimljenog materijala
  • Edukacija: treninzi, seminari i raidonice
  • Savetovanje iz oblasti komunikacija i odnosa sa javnošću
  • Praćenje medija: Internet kliping u realnom vremenu, kliping štampanih medija, TV monitoring. Monitoring dnevnih i nedeljnih novina. Analiza rezultata…

Sedište Medija centra je na Trgu Nikole Pašića 17.

Organizacija i zakazivanje događaja: 064-123-05-08

Elektronska pošta: medijacentarsm@gmail.com

Instagram: https://www.instagram.com/medija.centar.sm/?utm_medium=copy_link

OVDE MOŽETE SLUŠATI SMART RADIO

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts