Migrant izbo nožem nevenčanu suprugu u Kuzminu!

Migrant izbo nožem nevenčanu suprugu u Kuzminu!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

U sremskom selu Kuzmin jutros oko osam sati sa više  uboda  nožem migrant je ranio nevenčanu suprugu Jovanku M. (42), koja je zbrinuta u mitrovačkoj bolnici!

Nasilnik je pokušao bekstvo u  obližnje selo  Erdevik, ali ga je policija ubrzo uhapsila!

-Ona je rodom Kuzminka, radi ovde u centru  sela u voćari, a živela  je sa tim migrantom u kiriji, u Sremskoj Mitrovici. Razvedena  je,  ima petoro dece,  sa  kojima živi u teškim uslovima.   Ona I taj  njen partner  stalno su se svađali, niko od nas ne zna razlog,  možda  je tražio pare od nje.  Nije nigde radio, a mlađi je od nje jedno   desetak godina, muvao se tu  stalno.  Jutros su se toliko  svađali, odjekivalo je selo.   Kad odjednom-potegao   je nož   i  počeo da  juri za njom po   voćari. Nesretna žena vikala je u pomoć, ali  je on  sustigao  i  izbo više puta,  krvi svuda,  priča  prvi komšija, koji  je odmah pozvao mitrovačku policiju.

Jedna meštanka, koja se u tom momentui zatekla u prodavnici,  pokušala je da  zaustavi napadača, ali je on jurnuo i na nju i  jedva je u poslednjem momentu   izbegla ranjavanje.

Nasilnik  je ubrzo pobegao sa mesta zločina, preko njiva ka obližnjem selu Erdevik, no,  policija ga  je ubrzo uhapsila.

-Jutros   oko   devet sati u našu bolnicu primljena je žena sa više ubodnih rana u predelu grudnog koša  i   zbrinuta u jedinicu Intenzivne  nege. Za sada je van životne opasnosti,   saopštavaju u PR službi Opšte bolnice u Sremskoj Mitrovici.

Narcisa Božić

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts