Mitrovačke košarkašice ispisale istoriju! ŽKK „SREM“ PONOVO NAJBOLJI!

Mitrovačke košarkašice ispisale istoriju! ŽKK „SREM“ PONOVO NAJBOLJI!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Ženski Košarkaški klub „Srem“ iz Sremske Mitrovice i zvanično je proglašen, drugu godinu za redom, za najuspešniji ženski košarkaški klub u Vojvodini po rezultatima svih mlađih kategorija

Srem je ostvario odlične rezultate u 2022. godini i ne samo da je odbranio titulu najboljeg kluba mlađih kategorija u pokrajini nego je otišao korak dalje i ostvario najveći uspeh u istoriji mlađih kategorija u Vojvodini. Nagrada za najbolji klub dodeljena je u novosadskom Spensu predsedniku ŽKK „Srem“ Nikoli Budošanu, a nagradu je uručio predsednik Košarkaškog saveza Vojvodine, Sava Rajković.

Na dodeli velikog priznanja bili su i trener ŽKK „Srem“ Nikola Milošević, koji je proglašen na kraju prvenstva za najboljeg trenera u Vojvodini kao i košarkašice koje su ponele titulu MVP i proglašene za najbolje u Vojvodini u svojim kategorijama: Angela Ladinek, Teodora Milošević i Emilija Mirčeta.

ŽKK „Srem“ je u 2022. godini postao šampion Vojvodine u najmlađoj kategoriji minibasket, šampion Vojvodine u kategoriji mlađih pionirki, vicešampion Srbije u konkurenciji pionirki dok je u kadetskoj kategoriji ostvario plasman u Kadetsku ligu Srbije (12 najboljih ekipa u Srbiji) kao daleko najmlađa ekipa u ligi. ŽKK „Srem“ je ovim fantastičnim rezultatima svakako postigao najveći uspeh u istoriji sremskomitrovačke košarke računajući i mušku i žensku košarku u našem gradu.

Izvor-Mitrovica info

Share this article

About Author

SremOnline

Leave a Reply

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

Related Posts