Novi PerSu komšija u Beogradu

Novi PerSu komšija u Beogradu

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Drago nam je da možemo da vas obavestimo da je beogradski komšiluk postao bogatiji za još jednog SuPer komšiju. Poznati vojvođanski lanac marketa PerSu, u četvrtak 30. marta u 9 časova, otvorio je svoj 168. objekat na adresi Sime Igumanova 5.

„Kao dobrom domaćinu i komšiji, oduvek nam je bilo važno da se kod nas osećate prijatno i da konstantno unapređujemo iskustvo vaše kupovine. U novom objektu na 75 metara kvadratnih na raspolaganju vam je preko 2.500 različitih lokalnih i globalnih proizvoda, uključujući sveže voće i povrće ali i hleb i pecivo. Kvalitet proizvoda koje možete naći kod nas je uvek na vrhunskom nivou jer se vodimo time da samo najbolji proizvodi smeju stići do vaših trpeza.“ – poručuju iz PerSu marketa.

Iz kompanije navode da su pored prepoznatljivog kvaliteta i ovog puta nastavili sa ustaljenom praksom darovanja, te su nove komšije obradovali brojnim poklonima, iznenađenjima i popustima, a takvu tradiciju nastaviće i ubuduće.

PerSu marketi, već 26 godina, posluju kao maloprodajni format u okviru akcionarskog društva BB Trade. Trgovačku delatnost obavljaju u 168 maloprodajnih objekata na teritoriji Vojvodine i Beograda. Ponosni su član Domaćeg trgovačkog lanca – DTL, koji danas objedinjuje 14 trgovačkih preduzeća, preko 770 maloprodajnih objekata i 6.500 zaposlenih na teritoriji Republike Srbije. Više na www.persu.rs

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts