Odlučeno: Izbori će biti 17. decembra!

Odlučeno: Izbori će biti 17. decembra!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Premijerka Srbije Ana Brnabić obavestila je saradnike i ministre na današnjoj sednici Vlade Srbije da će se izbori održati 17. decembra.

Da će se izbori održati 17. decembra najpre je rekao predsednik Srbije Aleksandar Vučić tokom gostovanja na RTS, da bi potom isto to rekla i premijerka na sednici Vlade Srbije.

Talas ostavki gradonačelnika i predsednika opština usledio je nakon najave predsednika Srbije Aleksandra Vučića, koji je sinoć gostujući na RTS rekao da će od 17. decembra biti „neki lokalni izbori„.

„Dobio sam pismo, evo zvanično. Morate da poštujete demokratiju i opozicione stranke, a nisam neko ko je oduševljen njihovim radom. Oni su rekli da država propada, da je ekonomija uništena, iako je jača nego kada su oni vodili ovu zemlju… Privhatio sam njihovu ideju i spremni smo za izbore od 17. decembra već, mogu da budu 17. decembra“, rekao je Vučić.

On je rekao da je 24. decembra katolički Badnji dan, te da ne mogu da budu održni tada.

„Mogu da budu 17. decembra. Ako žele mogu da budu i 23. decembra. Neka kažu kada žele. Biće zajedno parlamentarni, beogradski, pokrajinski i u još nekim opštinama. Mi znamo da su oni favoriti za izbore u Srbiji“, dodao je Vučić.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts