Održana Konferencija Mladi preduzetnik 2023

Održana Konferencija Mladi preduzetnik 2023

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

U Gradskoj kući održana je Konferencija „Mladi preduzetnik 2023“, sa ciljem podsticanja mladih da iskoriste svoje talente i hobije, kako bi u budućnosti razvili sopstveni posao i bavili se onim što vole.
U organizaciji Kancelarije za mlade Grada Sremska Mitrovica, Konferencija se održava sedmi put i deo je projekta „KZM info centar – Karijerni vodič za mlade“, koji je podržan od strane Ministarstva turizma i omladine.
Ovogodišnja Konferencija objedinila je tradicionalne i moderne preduzetničke ideje. Tako je najpre svoj put od ideje do pokretanja sopstvenog biznisa predstavio Milorad Popadić, diplomirani pravnik iz Sremske Mitrovice, vlasnik kafića „Kafiterija“, koji uspešno posluje godinama unazad u tradicionalnoj ugostiteljskoj delatnosti, razvijajući lokalni brend „KFTRJ“.
Takođe, prisutni su imali priliku da čuju o modernim preduzetničkim idejama, o širokim mogućnostima digitalnog marketinga, o saradnji sa poznatim brendovima, kao i o snimanju video sadržaja na društvenim mrežama. O tome su govorile Tijana Simić i Gorana Risteski, kreatorke sadržaja na „Tik Toku“, instagramu i ostalim društvenim mrežama, koje su pored toga uspešne u svojim delatnostima, sa velikim brojem pratilaca. Tijana je pokrenula sopstveni posao, dok Gorana radi kao kreativni strateg u agenciji „GrowMojo“.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts