PerSu svečano otvara novi PerSu market u Sremskoj Mitrovici!

PerSu svečano otvara novi PerSu market u Sremskoj Mitrovici!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read

U četvrtak 9. februara u 9h, kompanija PerSu svečano otvara novi PerSu market u Sremskoj Mitrovici, na adresi Kralja Petra I 48/2.
Novi market u prodajnom prostoru od oko 70 m2 nudi vrhunsko iskustvo i garantuje lakoću kupovine. Kupcima će svakodnevno biti dostupno 2.000 artikala različitih brendova, kako globalnih tako i domaćih – lokalnih.
„Naši prodajni objekti su mesto gde se naše komšije snabdevaju namirnicama neophodnim za život. Zato je važno da taj prostor bude prijatan i inspiritivan. Kao i uvek, kada otvaramo vrata novog PerSu marketa, spremili smo mnogo iznenađenja. Komšije u Sremskoj Mitrovici na dan otvaranja ali i svakog petka, subote i nedelje očekuje 15% popusta na sve račune. I tu nije kraj, najvernije komšije u četvrtak očekuje 150 poklon cegera i 150 poklon paketa.”, poručuju iz PerSu kompanije.
Odlazak u nabavku je uvek više od kupovine. Marketi su važna tačka u jednoj lokalnoj zajednici. Oni su karika koja povezuje ljude i vraća iskreni komšijski duh. Uz inovativno arhitektonsko rešenje novog objekta i već poznatu toplu dobrodošlicu PerSu osoblja, sigurni smo da će žitelji Sremske Mitrovice uživati u svakodnevnoj kupovini.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts