Kontakt Informacije

Sremska Mitrovica

Dostupni smo 24/ 7.

Besplatna Škola sporta Sportskog saveza Grada Sremska Mitrovica, kako za učenike osnovne škole od prvog do četvrtog razreda, tako i za predškolce uzrasta pet i šest godina, ušla je u petu sezonu. Broj polaznika je iz godine sve veći, a trenutno je u trenažnom procesu oko 500 dece.

Kako je na javnom času školice sporta, u foajeu Poslovno-sportskog centra „Pinki”, rečeno, ova školica je namenjena svakom detetu bez ikakve diskriminacije i u potpunosti je besplatna.

Roditelji imaju dva izbora, da dete odvedu u neku školu sporta da plaćaju i da izvrše rano specijalizaciju deteta, da rano izabere sport, a drugi izbor je da se deca do četvrtog razreda osnovne škole bave bazičnim sportovima, pre svega atletikom, gimnastikom i plivanjem. Posle četvrtog razreda može da krene u izbor nekog sporta. Broj dece je iz godine u godinu sve veći i veći, a najveći napredak je pre svega u stručnom radu sa sportskim stručnjacima.” – navode u mitrovačkom Sportskom savezu.

Objekti u kojima deca treniraju u okviru Škola sporta su Poslovno-sportskog centra „Pinki”, Gradski bazen i Atletski stadion. Treninzi su utorkom i četvrtkom u fitness-sali Poslovno-sportskog centra „Pinki”, u 16:15 i subotom na bazenu od 9:30.

IZVOR-Mitrovica info

Share:

administrator

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.