Peticija stanovnika Radničke ulice – STOP asfaltiranju naše ulice!

Peticija stanovnika Radničke ulice – STOP asfaltiranju naše ulice!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Laćarak – Stanovnici Radničke ulice potpisuju peticiju sa ciljem da se njihova ulica nikada ne asfaltira! Otkrivamo o čemu se radi.

Kako nam kažu meštani ove ulice,ta stara kaldrma, to blato, ti prezatrpani kanali za njih imaju posebnu vrednost. Na toj kaldrmi su učili prve korake, prvi put pali sa bicika, prvi put izgulili kolena,svaka kocka je za njih uspomena.

gospodin Milan Antonić

Kako nam je izjavio Milan Manta Antonić koji živi u ovoj ulici kao i njegovi preci, za njega ništa lepše nema nego kad dođe iz nekog drugog mesta i uđe u svoju ulicu, odmah nakon par metara oseća da su mu bubrezi u funkciji, ne morate ni da gledate oko sebe, sam auto prepoznaje ulicu…Takođe Manta nam je rekao da se on zalaže sa svojim komšijama da ova ulica sačuva svoju autentičnost,da se zatvori za sva vozila i pretvori u šetalište da to bude naša „Laćaračka Skadarlija„.

Gospodin Vrsajković

Takođe meštanin ove ulice koji je muzičar i predsednik udruženja muzičara „Prva tambura“ Bogdan Vrsajković, pozvao je sve svoje kolege da dođu da žive u ovoj ulici jer će tu biti buduća prestonica svih tamburaških orkestara. Kako je Bogdan napomenuo za sve kolege koje mu se jave i izraze želju da stanuju u Radničkoj ulici u Laćarku njegovo udruženje je obezbedilo besplatne gumene čizme da mogu lakše da se kreću kroz ovu ulicu punu emocija…

Njihovim apelima pridružili su se i ostali stanovnici ove ulice, koji svi složni šalju jasnu poruku… Samo nam ne dirajte kaldrmu!

p.s. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: Srem Online

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts