Kontakt Informacije

Sremska Mitrovica

Dostupni smo 24/ 7.

Malo je porodičnih kompanija koje su, za kratko vreme, osigurale svoje mesto na tržištu usluga kao što je to mitrovačka Picerija “Alo Alo”.

Smeštena u samom centru grada, na adresi Arsenija Čarnojevića broj 4, ova picerija proizvodi i prodaje razne vrste pica po originalnoj recepturi. Ipak, pored pica, u ponudi su i palačinke (slane i slatke), sendviči i obrok salate (cezar, grčka, šopska, srpska …)

Potrošači već znaju da su sastojci u svim proizvodima koji izlaze iz ove picerije – probranog porekla, i što je još važnije, sve je domaća proizvodnja.

Ukoliko želite da pojedete pravu picu, ovde ste na pravom mestu.”- poručuje vlasnik Dušan Božić. U objektu picerije, pored mirnog kutka, posetioce očekuje prava porodična atmosfera. Nije ni čudo, jer vlasnici, bračni par Božić, i sami imaju troje dece, a i četvrto je tu… Očekuju ga za koji dan.

Povrh svega, brzina u dostavljanju zavisi i od deda Miše, koji je to samo po imenu, inače je vispren, brz, precizan i tačan dostavljač, kao neki večiti mladić.

To ovde nije ni neko čudo jer prioritet picerije “Alo, alo”, po Dušanovim rečima, je kvalitet, a ne kvantitet. Samo na taj način i u budućnosti oni žele da osiguraju svoje mesto u srcima potrošača.

Zašto ne obznaniti i da je dostava na teritoriji grada besplatna, ali i dovoljno brza, tako da su pice vruće ne samo na početku svog puta, u piceriji, već i kod vaše kuće.

Više informacija možete naći na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/picerijaalooaloo  a kontakt telefoni su: 065 66-00-390 i 022 617-679.

Share:

administrator

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.