PICERIJA „ALO, ALO“: Kvalitet ispred kvantiteta!

PICERIJA „ALO, ALO“: Kvalitet ispred kvantiteta!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Malo je porodičnih kompanija koje su, za kratko vreme, osigurale svoje mesto na tržištu usluga kao što je to mitrovačka Picerija “Alo Alo”.

Smeštena u samom centru grada, na adresi Arsenija Čarnojevića broj 4, ova picerija proizvodi i prodaje razne vrste pica po originalnoj recepturi. Ipak, pored pica, u ponudi su i palačinke (slane i slatke), sendviči i obrok salate (cezar, grčka, šopska, srpska …)

Potrošači već znaju da su sastojci u svim proizvodima koji izlaze iz ove picerije – probranog porekla, i što je još važnije, sve je domaća proizvodnja.

Ukoliko želite da pojedete pravu picu, ovde ste na pravom mestu.”- poručuje vlasnik Dušan Božić. U objektu picerije, pored mirnog kutka, posetioce očekuje prava porodična atmosfera. Nije ni čudo, jer vlasnici, bračni par Božić, i sami imaju troje dece, a i četvrto je tu… Očekuju ga za koji dan.

Povrh svega, brzina u dostavljanju zavisi i od deda Miše, koji je to samo po imenu, inače je vispren, brz, precizan i tačan dostavljač, kao neki večiti mladić.

To ovde nije ni neko čudo jer prioritet picerije “Alo, alo”, po Dušanovim rečima, je kvalitet, a ne kvantitet. Samo na taj način i u budućnosti oni žele da osiguraju svoje mesto u srcima potrošača.

Zašto ne obznaniti i da je dostava na teritoriji grada besplatna, ali i dovoljno brza, tako da su pice vruće ne samo na početku svog puta, u piceriji, već i kod vaše kuće.

Više informacija možete naći na fejsbuk stranici https://www.facebook.com/picerijaalooaloo  a kontakt telefoni su: 065 66-00-390 i 022 617-679.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts