Promocija boksa u Sremskoj Mitrovici

Promocija boksa u Sremskoj Mitrovici

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

U prostorijama Bokserskog kluba „Srem“ upriličena je promocija boksa organizovanjem revijalnog javnog sparinga, koji je okupio veliki broj učesnika i ljubitelja ovog sporta.
Kako je rekao Nemanja Crnić, generalni sekretar Sportskog Saveza Grada Sremska Mitrovica, boks kao sport ima dugu tradiciju u našem gradu, a danas BK „Srem“ ima šansu da preraste u jedan od boljih bokserskih klubova u Srbiji. Događaj koji je upriličen nije samo promocija boksa kao sporta, već i promocija Bokserskog kluba „Srem“ , poziv da se priključe svi oni koji žele da treniraju i da se takmiče.
Dušan Klincov, trener u BK „Srem“ je rekao da je ovaj javni sparing veoma značajan za boks i za naš grad. Okupili su se brojni klubovi koji su izrazili želju da učestvuju, a svi učesnici u sparinzima nagrađeni su medaljama.
BK „Srem“ postoji još od 1946. godine i među prvim je osnovanim bokserskim klubovima u tadašnjoj Jugoslaviji. Zahvaljujući entuzijastima iz ovog kluba i zbog velikog interesovanja svih onih koji žele da treniraju ovu pleminitu borilačku veštinu, od aprila 2022. godine treninzi se odvijaju u prostoru koji je uređen po najvišim standardima, uz podršku Bokserskog Saveza Srbije i Grada Sremska Mitrovica.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts