Kontakt Informacije

Sremska Mitrovica

Dostupni smo 24/ 7.

SM – Večeras na gradskom trgu biće održana velika proslava povodom hiljaditog vakcinisanog građana. Uz živu muziku, očekuje se vatromet, a u ponoć tombola i još mnogo iznenađenja!

Euforija ne prestaje ni nakon kućne posete vakcinisanom građaninu i njegovoj bližoj i daljoj familiji. Čelni ljudi grada odlučili su da proslavu nastave na gradskom trgu. Početak proslave je zakazan za 20h. Sve prisutne će zabavljati tri muzička benda „Pod maskama“, „Kineska braća“ i „Voljeni vođa“. Pre nastupa bendova prisutne će zabavljiati DJ duo „Oldtimers“. Kako najavljuju nadležni proslava će trajati dva do tri dana u zavisnosti od vremenskih uslova.

U ponoć se očekuje pravi spektakl. Vatromet i tombola za sve prisutne. Na tomboli su obezbeđene čak tri vredne nagrade. Prva nagrada je besplatan PCR test, druga mesečna zaliha sendviča (svežih) i treća nagrada je besplatno merenje pritiska do narednih izbora. Svi prisutni će dobiti i bedž na kom piše „I ja sam vakcinisan“ (pogledati sliku ispod).

U 21h se očekuje obraćanje prve dame grada koje će početi skandiranjem emotivnih stihova „I ja sam jedan od hiljadu vakcinisanih“! Ukoliko prvu damu euforija ne popusti, prisutnima će se obratiti istaknuti članovi sportskog saveza grada i drugi zvaničnici.

Sponzor ove manifestacije je apoteka „Sendvič-Lab“.

p.s. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.
autor: Srem Online

Share:

administrator

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена.