SMENJENA direktorka UPVO Poletarac Ruma

SMENJENA direktorka UPVO Poletarac Ruma

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read

Nadežda Mirković v.d. direktorica UPVO Poletarac Ruma smenjena je sa te funkcije i kako naš izvor navodi- njen radni odnos u ovoj ustanovi je prestao.

Nakon niza nepravilnosti u njenom radu, te obavljanju funkcije v.d. direktora ove predškolske ustanove, Mirkovićeva je hitno smenjena, a na njeno mesto postavljena je v.d. direktora Sanja Šimić, vaspitač sa dugogodišnjim iskustvom i besprekornom biografijom.

Podsećamo, Mirkovićeva je za vreme svog mandata napravila niz propusta: suspendovala je zaposlene med.sestru vaspitača i saradnika za preventivnu zdravstvenu zaštitu i negu dece i udaljila ih sa rada, neodgovorno trošila sredstva sa računa ustanove i ugrozila bezbednost dece tako što je bez usvojenog Pravilnika o ekskurzijama želela da organizuje iste u ustanovi. Blagovremenom reakcijom nadležnog prosvetnog inspektora, sprečena je u svojim namerama.

Kako naš izvor navodi, zaposlene koje su bile suspendovane i udaljene sa posla, vraćene su na svoja radna mesta, disciplnski postupci protiv njih su obustavljeni i materijalna šteta koju su pretrpele zbog odsustvovanja sa posla im je nadoknađena.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts