Srem: Vozili pod dejstvom alkohola, droge i pravili haos!

Srem: Vozili pod dejstvom alkohola, droge i pravili haos!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon1 min read

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici prilikom kontrole saobraćaja otkrili su četvoricu vozača koji su pod uticajem alkohola načinili prekršaj nasilnička vožnja i šestoricu vozača koji su upravljali vozilima pod uticajem opojnih droga.

Saobraćajna policija u Rumi zaustavila je dvadesetpetogodišnjaka koji je upravljao „zastavom“ sa 2,71 promil alkohola u organizmu, dok je u Inđiji otkriven tridesetšestogodišnji vozač „pežoa“ sa 2,33 promila alkohola.

Patrola u Staroj Pazovi isključila je iz saobraćaja pedesetdvogodišnjeg vozača „pasata“ sa 2,08 promila alkohola u organizmu i četrdesettrogodišnjeg vozača „golfa“ sa 2,04 promila alkohola.

U Inđiji su zatečeni tridesetdvogodišnji vozač „folksvagena“ i tridesettrogodišnji vozač „fijata“, obojica pod dejstvom kanabisa i amfetamina, kao i tridesetsedmogodišnjak koji je upravljao „lančijom“ pod dejstvom kanabisa.

Policija u Staroj Pazovi zaustavila je četrdesetšestogodišnjaka koji je vozio „ševrolet“ pod uticajem opijata i devetnaestogodišnjeg vozača „audija“ pozitivnog na amfetamin, a u Rumi dvadesetsedmogodišnjaka koji je vozio „reno“ pod uticajem kanabisa.

Svim vozačima određeno je zadržavanje nakon čega su privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts