Sremska Mitrovica: Zakazana 32. sednica Skupštine Grada

Sremska Mitrovica: Zakazana 32. sednica Skupštine Grada

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

U utorak, 31. oktobra 2023. godine, sa početkom u 10:00 časova, u svečanoj sali I Gradske kuće u Sremskoj Mitrovici održaće se 32. sednica Skupštine Grada Sremska Mitrovica.

Na dnevnom redu sednice nalazi se niz tačaka koje će se razmatrati:

 1. Potvrđivanje mandata odbornicima Skupštine Grada Sremska Mitrovica.
 2. Izveštaj o izvršenju odluke o budžetu Grada Sremska Mitrovica za period od 1. januara do 30. septembra 2023. godine.
 3. Predlog odluke o utvrđivanju prosečnih cena kvadratnog metra odgovarajućih nepokretnosti za utvrđivanje poreza na imovinu za 2024. godinu na teritoriji Grada Sremska Mitrovica.
 4. Izmene i dopune programa rada i programa poslovanja Centra za socijalni rad „Sava“ Sremska Mitrovica za 2023. godinu.
 5. Izmene programa poslovanja i finansijskog plana Predškolske ustanove „Pčelica“ Sremska Mitrovica za 2023. godinu.
 6. Godišnji izveštaj o realizaciji godišnjeg plana ostvarivanja vaspitno-obrazovnog rada i drugih aktivnosti u PU „Pčelica“ Sremska Mitrovica za radnu 2022/2023. godinu.
 7. Godišnji plan rada PU „Pčelica“ Sremska Mitrovica za radnu 2023/2024. godinu.
 8. Predlog rešenja o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu i otuđenje nepokretnosti iz javne svojine neposrednom pogodbom, bez naknade, putem razmene sa Privrednim društvom „Provamin“ doo Sremska Mitrovica.
 9. Predlog rešenja o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu grada neposrednom pogodbom uz naknadu iz privatne svojine suvlasnika Alekse Tomaševića i Zore Jašćur.
 10. Predlog rešenja o pribavljanju nepokretnosti u javnu svojinu grada neposrednom pogodbom uz naknadu iz privatne svojine suvlasnika Erač Živka i Erač Lazara.
 11. Izbori i imenovanja.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts