Sremska Mitrovica: Zimska služba je spremna!

Sremska Mitrovica: Zimska služba je spremna!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

U mašinskoj bazi firme „Hidrograđevinar“, smotru zimske službe izvršio je zamenik gradonačelnice Petar Samardžić, a kako je tim povodom rekao, zimska služba je u potpunosti spremna za nastupajuću sezonu. Konstantovano je da je kompletna mehanizacija na broju i u ispravnom stanju, te da je obezbeđena dovoljna količina soli, rizle i ostalih abrazivnih materijala koji se koriste za prohodnost puteva tokom zimskog perioda.
Kako je rekao Samardžić, trenutno toplo vreme ne sme da nas zavara, jer zima je na pragu. Stoga je preduzeće „Hidrograđevinar“, kojem je i ove godine povereno zimsko održavanje saobraćajnica na teritoriji Grada Sremska Mitrovica, obezbedilo svu potrebnu mehanizaciju, opremu, materijale i ljudstvo u cilju blagovremenog intervenisanja i kako bi se spremno dočekale prve snežne padavine.


Direktor JP „Sirmijumput“ Mihajlo Stević, predstavio je Plan organizacije i rada zimske službe, istakavši da preduzeće „Hidrograđevinar“ svake godine obnavlja vozni park, a ove godine je nabavljen kamion osovinac novije generacije koji će odgovoriti svakom zahtevu na putevima.
Čim dnevne ili noćne temperature budu padale ispod nule, radnici „Hidrograđevinara“ će izlaziti na teren i prilagođavaće se situaciji, dodao je Stević, a ovom prilikom je apelovao na sve učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima puta.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts