Umesto bankomata u centru uskoro treba da bude postavljen „Burekomat“

Umesto bankomata u centru uskoro treba da bude postavljen „Burekomat“

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

S obzirom kolike su plate i penzije naših meštana kada prime platu i penziju,kada poplaćaju dadžbine,kada im banke skinu za provizije i kredite,kada im izvršitelji uzmu harač,našim meštanima ne ostane ništa na računu.
Na osnovu svega navedenog,nametnuo se logičan sled događaja a to je da će banka ukloniti bankomat iz centra našeg sela jer je prestala potreba za bankomatom.
Kako nam deda Željko kaže,starina koji svakodnevno sedi u parku na klupi tik pored bankomata,poslednji put ovde je neko podigao pare još dok je Varda radila.Od tada više niko nije dizao novac a kako smo nezvanično saznali i novčanice koje se nalaze u bankomatu nisu više validne jer su takvi apoeni povučeni iz uoptrebe pre kok 22. godine.
Novi „Burekomat“ biće prvi te vrste na ovim prostorima,u njemu će se spravljati burek po receptu drevnih majstora koji su u Laćarak došli iz Istambula još u 17. veku.
Biće samo jedna vrsta bureka a to je burek sa mesom,jer po rečima majstora bureka jedini pravi burek je burek sa mesom,ostalo su pite.
Burekomat će otvoriti naš veliki preCednik lično,danas u prepodnevnim časovima.
Na otvaranju se očekuje preko 10 hiljada ppsetilaca.
Poseban popust povodom otvaranja,obezbeđen je za sve penzionere koji primaju penziju veću od 94.680 dinara.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts