„Za našu decu“- Sirmiumbus UKINUO studentske karte

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

U toku jučerašnjeg dana na jednoj fejsbuk grupi studenata Univerziteta u Novom Sadu, pojavile su se informacije da je prevoznik Sirmiumbus ukinuo studentski popust na svim svojim relacijama odnosno da ne postoje takozvane studentske karte koje su se izdavale uz indeks ili studentsku karticu za menzu i nosile određeni popust za ovu kategoriju putnika. Prema nezvaničnim informacijama, i prevoznik Šidexpress takođe je ukinuo studentske karte te dva najveća prevoznika na teritoriji Srema više nemaju povlašćene kategorije putnika.

Na ovu informaciju studenti negativno reaguju posebno iz razloga jer ukidanje ovog popusta nije prethodno najavljeno. Sajt ovog preduzeća već duže vreme nije u funkciji iako je u isti bilo ulaganja pre svega 4 godine kada je dobio novi izgled, a zaposleni na autobuskoj stanici retko odgovaraju na telefonske pozive.

Jedna od revoltiranih studentkinja obratila se direktoru ovog prevoznika, Vladimiru Vinšu, putem mejla o ovom slučaju i dobila informaciju sa slike.

Da li će se i ostali prevoznici u Srbiji voditi ovim primerom ili ne, ostaje da vidimo.

Koliko je ova odluka rukovodstva Sirmiumbusa pravedna prema studentima, budućim akademskim građanima i mladim ljudima kao stubu našeg društva, procenite sami.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts