Za opkladu nosio konja od izletišta do štale?!

Za opkladu nosio konja od izletišta do štale?!

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Mnogi od nas vole da se opklade sa drugarima, prijateljima ili rodbinom po najrazličitijim temama i pitanjima.

Ponekad onaj ko izgubi opkladu mora da uradi nešto što će nasmejati sve ostale. Retki su slučajevi kao slučaj gospodina D.I. iz Čuruga koji je zbog opklade učinio nešto zaista neverovatno.

On je boraveći sa prijateljima na izletištu uporno govorio da je u stanju da na leđima ponese odraslog konja. I to ne samo da ga ponese,već da ga noseći na leđima donese do kuće i štale. Brzo je usledio dogovor među društvom i opklada da li je on to u stanjju da izvede. Na opšte iznenađenje on je u tome i uspeo!

Tim povodom razgovarali smo upravo sa pomenutim gospodinom koji je za naš portal izjavio „Nije bilo lako, vremenski uslovi mi nisu išli na ruku, pogotovo jak jugozapadni vetar. Na petom kilometru mi je otkazala i navigacija pa sam morao da se orjentišem uz pomoć mahovine na drvetu i smera zalaska sunca. Srećom organizam mi je bio dobro hidriran usled unošenja dosta tečnosti, ali me je umor stizao sve više što sam bio bliži cilju. Uz sve to, bio sam posvećen cilju i dobijanju opklade tako da sam uspešno obavio zadatak i doneo Vodnika u štalu.“

p.s. Svi likovi, mesta i događaji su izmišljeni. Svaka sličnost sa istinitim likovima i događajima je slučajna. Ovaj članak služi samo jednoj svrsi a to je zabava kroz satirični pogled na današnjicu.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts