Zimska bajka u Rumi

Zimska bajka u Rumi

Comment Icon0 Comments
Reading Time Icon2 min read

Ruma će zasijati prazničnim sjajem od 11. decembra 2023. do 15. januara 2024. godine, kada će se održati jedinstvena manifestacija „Zimska bajka“, na Gradskom trgu.

Kako su nam rekli iz Turističke organizacije Rume, jedno od centralnih dešavanja „Zimske bajke“ biće klizalište postavljeno na Gradskom trgu. Posetioci će imati priliku da uživaju u zimskim radostima klizanja tokom trajanja manifestacije.

Šetajući trgom, posetioci će moći da istraže bogatu ponudu izlagača sa raznovrsnom robom – od rukotvorina, suvenira, domaćih delikatesa, pa sve do toplih napitaka. Ova manifestacija postaće mesto gde će svako pronaći nešto po svom ukusu.

Deca će biti posebno oduševljena raznovrsnim predstavama prilagođenim njihovom uzrastu. Animatori će zabavljati najmlađe na otvaranju manifestacije, pružajući im smeh i radost.

Manifestacija će uključiti i predstavnike crkve, škole i vrtića, dodajući novu dimenziju događaju. Ovo će biti prilika da se zajednica poveže na dubljem nivou i podeli toplinu i ljubav tokom praznične sezone.

Kako dodaju iz Turističke organizacije, kruna „Zimske bajke“ biće spektakularan doček Nove 2024. godine uz nastupe poznatih izvođača. Na gradskom trgu će nastupiti tri izvođača: Aca Lukas, Miroslav Ilić i Mitar Mirić, pružajući nezaboravan doživljaj za sve prisutne.

„Zimska bajka“ u Rumi će, stoga, biti savršeno mesto za okupljanje i druženje tokom praznične sezone. Ova manifestacija obećava da će doneti radost, smeh i toplinu u srca svih posetilaca.

Share this article

About Author

SremOnline

Related Posts