Razmutite kvasac u nekoliko žlica mlake vode i ostavite da se aktivira nekoliko minuta.
Prosejte brašno i odvojite 4 kašike sa strane. U velikoj posudi, pomešajte preostalo brašno, šećer, so, vodu, jogurt i aktivirani kvasac. Mešajte rukom ili drvenom kuhačom dok se sastojci ne sjedine.
Zamesite testo dok ne postane glatko. Postepeno dodajte preostalo brašno dok ne dobijete elastičnu i ujednačenu masu. Oblikujte testo u kuglu.
Namažite testo uljem, pokrijte ga čistom krpom i ostavite da odmara na sobnoj temperaturi jedan sat, dok ne udvostruči zapreminu.
Kada je testo nadošlo, podelite ga na 4 jednaka dela, svaki od oko 220 g. Oblikujte kuglice i ostavite ih pokrivene da odstoje 10 minuta.
Oklagijom rastanjite svaku kuglicu testa u disk prečnika oko 25 cm.
Zagrejte tiganj ili posudu na visokoj temperaturi oko 5 minuta. Stavite disk testa na zagrejan tiganj i pecite oko 30 sekundi, dok se ne pojave mehurići na površini. Zatim okrenite i pecite drugu stranu oko 30 sekundi, nakon čega ponovo okrenite. Pustite da se hleb naduvaju i pecite dok obe strane ne postanu zlatno-hrskave.
Dok su još tople, premažite lepinje sa obe strane sa malo maslaca.