Poslednji put aลพurirano: 3. jun 2024. Srem Online (โ€žnasโ€œ, โ€žmiโ€œ ili โ€žnaลกโ€œ) upravlja veb-sajtom Srem Online (โ€žUslugaโ€œ).

Ova stranica vas obaveลกtava o naลกim politikama u vezi sa prikupljanjem, upotrebom i otkrivanjem liฤnih podataka kada koristite naลกu uslugu.

Necฬemo koristiti niti deliti vaลกe podatke ni sa kim osim na naฤin opisan u ovoj Politici privatnosti.

Koristimo vaลกe liฤne podatke za pruลพanje i poboljลกanje usluge. Koriลกcฬenjem usluge prihvatate prikupljanje i koriลกcฬenje informacija u skladu sa ovom politikom. Osim ako nije drugaฤije definisano u ovoj Politici privatnosti, termini koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju ista znaฤenja kao u naลกim Uslovima i odredbama, dostupnim na https://sremonline.rs

Prikupljanje i koriลกcฬenje informacija

Dok koristite naลกu uslugu, moลพemo od vas traลพiti da nam dostavite odreฤ‘ene liฤne informacije koje se mogu koristiti za kontaktiranje ili identifikaciju. Liฤne informacije (โ€žLiฤne informacijeโ€œ) mogu ukljuฤivati, ali nisu ograniฤene na:

Prikupljamo informacije koje vaลก pretraลพivaฤ ลกalje svaki put kada posetite naลกu uslugu (โ€žPodaci evidencijeโ€œ). Ovi podaci evidencije mogu ukljuฤivati informacije kao ลกto su adresa Internet protokola (โ€žIPโ€œ) vaลกeg raฤunara, tip pretraลพivaฤa, verzija pretraลพivaฤa, stranice naลกe usluge koje posecฬujete, vreme i datum vaลกe posete, vreme provedeno na tim stranicama i drugo statistika.

Google AdSense i DoubleClick kolaฤicฬ

Google, kao dobavljaฤ trecฬe strane, koristi kolaฤicฬe za prikazivanje oglasa na naลกoj usluzi.

Kolaฤicฬi

Kolaฤicฬi su datoteke sa malom koliฤinom podataka, koji mogu ukljuฤivati anonimni jedinstveni identifikator. Kolaฤicฬi se ลกalju vaลกem pretraลพivaฤu sa veb lokacije i ฤuvaju na ฤvrstom disku vaลกeg raฤunara.

Koristimo „kolaฤicฬe“ za prikupljanje informacija. Moลพete da naloลพite svom pretraลพivaฤu da odbije sve kolaฤicฬe ili da naznaฤi kada se kolaฤicฬ ลกalje. Meฤ‘utim, ako ne prihvatite kolaฤicฬe, moลพda necฬete mocฬi da koristite neke delove naลกe usluge.

Provajderi

Moลพemo da angaลพujemo kompanije i pojedince trecฬih lica da olakลกaju naลกu Uslugu, da obezbede uslugu u naลกe ime, da obavljaju usluge u vezi sa Uslugom ili da nam pomognu u analizi naฤina na koji se naลกa Usluga koristi.

Ove trecฬe strane imaju pristup vaลกim liฤnim podacima samo za obavljanje ovih zadataka u naลกe ime i obavezne su da ih ne otkrivaju ili koriste u bilo koju drugu svrhu.

Bezbednost

Bezbednost vaลกih liฤnih podataka nam je vaลพna, ali imajte na umu da nijedan metod prenosa preko Interneta ili metod elektronskog skladiลกtenja nije 100% siguran. Iako nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za zaลกtitu vaลกih liฤnih podataka, ne moลพemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Veze ka drugim sajtovima

Naลกa usluga moลพe da sadrลพi veze ka drugim sajtovima kojima mi ne upravljamo. Ako kliknete na vezu trecฬe strane, bicฬete preusmereni na sajt te trecฬe strane. Preporuฤujemo vam da pregledate Politiku privatnosti svakog sajta koji posetite.

Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadrลพaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga trecฬih strana.

Privatnost dece

Naลกa Sluลพba se ne obracฬa nikome mlaฤ‘em od 18 godina (โ€žDecaโ€œ).

Ne prikupljamo svesno liฤne podatke od dece mlaฤ‘e od 18 godina. Ako ste roditelj ili staratelj i svesni ste da nam je vaลกe dete dalo liฤne podatke, kontaktirajte nas. Ako otkrijemo da nam je dete mlaฤ‘e od 18 godina dalo liฤne podatke, te informacije cฬemo odmah izbrisati sa naลกih servera.

Usklaฤ‘enost sa zakonima

Otkricฬemo vaลกe liฤne podatke tamo gde to zahteva zakon ili sudski poziv.

Promene ove politike privatnosti

Moลพemo s vremena na vreme aลพurirati naลกu Politiku privatnosti. Obavesticฬemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici.

Savetujemo vam da periodiฤno pregledate ovu Politiku privatnosti za bilo kakve promene. Promene ove Politike privatnosti stupaju na snagu kada se objave na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja o ovoj Politici privatnosti, kontaktirajte nas.