koh chang zurka
Izvor: Youtube/screenshoot

Ostrvo Ko Čang poziva na nezaboravnu letnju žurku 2024!

Ostrvo Koh Chang Sremski Karlovci, 20.07.2024. godine u 15:00 h, postaje epicentar vrhunske Techno i Tech House žurke. Svake godine, pa i ove, na ostrvu se održava Mahoosive – Open air – žurka, vredna posete.

Za ljubitelje dobrog i kvalitetnog zvuka, u kombinaciji sa prelepim zalaskom sunca i peščanim plažama, dolazak na ostrvo Ko Čang je pun pogodak. Cena ulaska je 300din.  Čamci za prevoz su kod restorana Čarda pod ladom platana, i prilaz im je vidno obleležen.  Više o tome u tekstu pri dnu članka.

Nastavite Exit festival u najboljem ritmu

ostrvo koh chang zurka
Izvor: Youtube/screenshoot

Posle Exita, ukoliko želite da odmorite noge ili nastavite u neverovatno dobrom ritmu i vajbu, pravo mesto za to je ostrvo Koh Chang (Ko Cang Sremski Karlovci). Tradicionalna žurka koja se održava u prelepom prirodnom ambijentu na obalama Dunava je pun pogodak. Pruža vam priliku da nastavite festivalsko slavlje ili se jednostavno opustite uz zvuke Techno i Tech House muzike.

Garantovana zabava i veče puno energije

Za kvalitetnu zabavu i energiju žurke zaduženi su DJ Dejan Munjiza, DJ Geppetto, Mahoosivac i Aleks Olah. Njihovi setovi obećavaju nezaboravno veče puno ritma i energije, koje je dosad privlačilo mnogobrojne posetioce.

Čarobne noći i opuštena atmosfera na ostrvu

Ostrvo Koh Chang noću je čarobno. Uređenje i atmosfera su takvi da vam se kući ne ide, pogotovo tokom ovih vrućih letnjih večeri. Jedna od posebnosti ovog događaja je što je otvoren za sve ljubitelje dobre muzike koji žele da povedu svoje drage ljubimce, što doprinosi opuštenoj i prijateljskoj atmosferi.

Pridružite se tradiciji i postanite deo ove nezaboravne priče

Za vas koji niste posećivali ove žurke, a radoznali ste i voleli biste da pogledate kako su tekle i odvijale se, preporučujem da posetite i pogledate profil @mahoosive.openair.

Tamo možete pronaći bogat vizuelni materijal sa prethodnih događaja, koji će vam pružiti uvid zašto Ostrvo Koh Chang (ostrvo Ko Cang) postaje sinonim za odlične Techno žurke.

Za detaljnije informacije o predstojećoj žurci, i kako se priključiti zabavi, zainteresovani mogu pratiti objave na zvaničnoj instagram stranici, koju sam gore navela.

Kratke informacije i najčešća pitanja

Kako se dolazi do ostrva?

Prevozi se čamcima sa obale Dunava u Sremskim Karlovcima. Kreće se sa lokacije obeležene na google mapi, iznad. Auto možete ostaviti na parkingu desno od hotela. Cena dnevne karte je 200 din. i plaća se putem sms poruka. Savet je da dođete ranije zbog gužve na čamcima. U proseku se čeka pola sata.

Ostravo ima dve plaže. Jedna je za pijuckanje i odmaranje, a druga je pogodnija za decu. Tamo se nalazi teren za odbojku, bar Ajkula i čuvene mekike.

Može li se piti i jesti na ostrvu?

Da. Možete poneti svoju hranu ili kupiti na samom ostrvu.

Da li je kampovanje dozvoljeno?

Ostrvo Koh Chang kampovanje
Izvor: Youtube/screenshoot

Dozvoljeno je u delovima predviđenim za to. Taj deo se nalazi unutar ostrva, ne na plaž, i ne blizu reke.

Mesto za šator je 100 din tokom radnih dana, a vikendom 200 po osobi.

Možete koristiti sudopere sa tehničkom vodom, tuš kabine, puniti telefon i ostalo.

Autor teksta:

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

6  +  2  =  

Oznake: