Najbolji spa centar u Novom Sadu – 12 lux mesta za opuštanje 2024

Odabrati najbolji spa centar u Novom Sadu, drugom gradu po broju stanovnika u Srbiji (prema najsvežijim podacima „JKP Informatika“ ima 413.823 ljudi) zahteva jedno pravo malo istraživanje. Imali smo u vidu sve kriterijume: kvalitet usluge (profesionalnost), stručnost zaposlenih, širinu ponude (sadržaj), cenovnik, recenzije, sam ambijent, kao i visok nivo higijene.

Još su stari Rimljani znali i obilato koristili sve prednosti banjskog turizma (terme ili toplice, kako neki kažu). Od sauna preko tepidarijuma do slanih soba. Turska kupatila, hamami, važili su za „tihe lekare“, a su na srpskim prostorima bila su i te kako rasprostranjena. Ostaci najsevernijeg hamama u Vojvodini nalaze se u Baču.

Spa ima viševekovnu tradiciju i na evropskom tlu. Ne bez razloga. Benefiti su brojni. Na primer, spa za dvoje pored romantike i intime, podmlađuje, ublažava bolove, podstiče gubitak kilograma, uklanja stres, poboljšava cirkulaciju, ulepšava kožu, smanjuje glavobolju i poboljšava kvalitet sna. Dovoljno je samo pomenuti Karlove Vari u Češkoj, Viši u Francuskoj, Saturniju u Italiji, Malvern u Engleskoj ili Baden u Austriji.

Iako leti najviše vremena provodim na sremskim jezerima, danas, kada je zdravstveni turizam u razvoju, pored brojnih wellness centara (prvenstveno nude masaže), koji su okarakterisani kao „neophodnost“, spa centri (akcenat je na ulepšavanju i nezi tela) su mesto koje treba sebi priuštiti bar jednom mesečno. „Wellness“ za aristokratiju, kako još zovu spa centre, svakako jesu donekle luksuz.

12. Atrium Hamam & Spa

Adresa Nikole Pašića 1, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom 09:00 – 00:00 časova
Telefon (+381) 021 30 11 078

(+381) 060 30 11 068

Email [email protected]

Atrium Hamam & Spa nudi neobično istočnjačko spa iskustvo u centru Novog Sada.

Rani istorijat kuće u kojoj se danas nalazi Hamam, u sadašnjoj ulici Nikole Pašića, nije tačno poznat, ali za vreme mogućeg nastanka pominje se kraj XVIII i sredina IX veka.

Ideja o pravljenju hamama u Novom Sadu

Ideja o kreiranju jednog ovakvog objekta potekla je od Dr Marijana Čuljak koja je tokom svojih mnogobrojnih putovanja po istoku bila rad gost hamama uživajući u arhitekturi i dekoru ovakvih mesta. Otuda i inspiracija da napravi svoj.

U realizaciji projekta sam donekle sledila tradicionalne norme, a u velikom delu svoju maštu.

kaže Marijana Čuljak, dizajner novosadskog hamama.

Kako je zamišljen ovaj koncept Spa centra

Po dolasku u predvorje hamama, dobićete simbolično posluženje i imati priliku da se upoznate sa tretmanom koji vas očekuje. Izabraćete sastav i arome sapuna i ulja kojima ćete kasnije biti mazani. Nakon dočeka dobićete ključ za vaš ormarić, odeću za hamam, donji veš za jednokratnu upotrebu, papuče i peškir. Potom ćete biti ispraćeni do ženske ili muške garderobe da se presvučete i po potrebi istuširate.

Ovaj bajkoviti spa centar, nudi niz interesantnih usluga – od same posete i iznajmljivanja hamama, raznih vrsta masaža i salonskih usluga poput manikira i pedikira.

Masaže – opuštaju i uklanjaju problem

Pored redovnih masaža – madero terapije stopala, glave, anticelulit masaže koje traju od 20 do 55 minuta, u Atriumu se posebno ističu duboke relaks masaže, sportske masaže, limfne drenaže i kombinacije istočnjačkih tehnika.

Duboka relaks masaža podrazumeva nežno masiranje dugim, glatkim i nežnim pokretima uz korišćenje ulja za masažu. Sportska masaža je dosta intenzivnija u cilju istezanja mišića i povežavanja njihove elastičnosti. Limfna drenaža je, takođe, u službi zdravlja, a ističe se kao vrlo korisna kod osećaja „teških nogu“.

Stručni terapeuti kombinovanjem šijacu, tajlandske i Jumeiho masaže stimulišu tačke koje deluju na unutrašnje organe i vraćaju dislocirane zglobove na mesto. Ova masaža se radi preko odeće, na strunjači i podu.

Cene se kreću od 1.000 RSD za masažu stopala do 3.200 RSD za kombinaciju istočnjačkih masaža.

atrium spa

Ovaj deo ponude podrazumeva posetu i zakupe hamama. Cena za posetu hamama je 1.700 RSD.

Interesantno je da hamam može biti mesto specijalnih događaja, poput devojačkih večeri i spremanja budućih nevesti, a cena zavisi od doba dana za koji želite da zakupite prostor.

Još jedna od atraktivnih usluga ovog spa centra je i hot yoga. Ovaj pojedinačni trening se se sprovodi u trajanju od 90 minuta u zagrejanim prostorijama na 35–42 °C i vlažnošću vazduha od 40%. Trening se odvija u serijama od 26 poza i dve vežbe disanja. Hot joga se ne preporučuje se osobama sa srčanim oboljenjima i trudnicama.

Časovi Hot joge održavaju se sredom i petkom od 9-10:30 ujutro. Cena po treningu je 700 RSD.

Kozmetički Tretmani

Atrium Hamam & Spa ima u ponudi frizerske i kozmetičke usluge, kao što su tretmani za lice i telo, kao i manikir i pedikir.

Čajdžinica i restoran

Atrium za svoje goste ima na raspolaganju restoran i čajdžijnicu. Kao što je hamam, tako su kuhinja i meni mešavina tradicionalnog ukusa zemalja arapskog i persijskog sveta. Detaljan meni, možete pronaći na ovom linku.

manakiš
Manakiš – Savršen spoj hrskavog testa i bogatih začina

Cene

Detaljan cenovnik sa opisom usluga možete pogledati ovde.

11. Adriatic Spa Centar Novi Sad

Adresa Lasla Gala 19 Novi Sad
Radno vreme Svakim danom 00:00 – 24:00 časova
Telefon (+381) 069 3000 308
Email [email protected]

 

U Adriatic Spa ćete pronaći savršen spoj udobnosti i komfora. Ovaj klimatizovani smeštaj ima jedno kupatilo sa bideom, tušem i besplatnim toaletnim priborom.

Spa deo nudi modernu saunu, prostrani privatni bazen, masažnu fotelju i tuš kabinu. Peškiri i posteljina, podrazumeva se, obezbeđeni su.

Adriatic spa novi sad

Kupatilo je prostrano, kuhinja nije velika, ali dovoljno da možete da se opustite. Spavaća soba sa kaminom u celu priču unosi romantiku.

Usluga je odlična, a na sajtu Booking ima ocenu 9. Ljudima se sviđa što je frižider sa čokoladicama, pićem, sokovima, uključen u cenu. Gostima se posebno dopada i veličina prostora. Jedan TV je okrenut ka strani gde je masažer, a drugi ka krevetu i ima Netflix.

Cenovnik

Cena ovom spa centru varira od dužine boravka.

 • Paket za 2 sata: 6.000,00 RSD
 • Paket za 3 sata: 8.000,00 RSD
 • Paket za 4 sata: 9.000,00 RSD
 • Paket za 12 sati: 12.000,00 RSD
 • Paket za 24 sata: 18.000,00 RSD

10. Castello Luxury Spa

Adresa Somborska 27, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom 00:00 – 24:00 časova
Telefon (+381) 062 838 60 33

Pozovite nas u najneobičnije vreme

Email [email protected]

[email protected]

 

Castello Luxury Spa nudi rapsodiju uživanja u wellness delu apartmana. Oprema je nova, đakuzi nudi bezbroj funkcija, saune su idealne veličine, a tu je i tursko kupatilo. Sve ovo garantuje idealan spa vikend za dvoje.

castello lux spa novi sad

Takođe, iako ste u centru grada, imate zagarantovanu privatnost na najvišem nivou,

Ovo mesto nudi lux bar sa raznim vrstama pića od vrhunskog penušavog vina, preko osvežavajućih napitaka do kvalitetne žestine.

9. FitSpa fitness & SPA Novi Sad

Adresa Balzakova 31 – ulaz kroz zgradu (prvi sprat), 21000, Novi Sad
Radno vreme Ponedeljak – petak 06:00 – 22:00

Subota i nedelja 09:00 – 21:00

Telefon (+381) 064 213 0 824 – Personalni treninzi

(+381) 065 270 9 181 – Masaže i spa

Email [email protected]

 

FitSpa studio se nalazi u prelepom delu grada Novog Sada, na Limanu 3. Dizajniran je tako da vam pruži sve što je potrebno za potpuno opuštanje tela i uma.

Fitspa je studio za personalne treninge, wellness i spa u kom ćete pronaći idealan spoj vežbanja i opuštanja. Primarni fokus je na fitness, a specijalizovani su za mršavljenje, bolove u leđima i rehabilitaciju.

U fitness delu za vas će se pobrinuti personalni treneri, a nakon treninga možete se prepustiti uživanju u spa centru ili protein baru.

U ponudi postoji i saunu, tursko kupatilo, masaže i tretmane lica.

fitspa novi sad

Cena

 • Za 1 osobu (90 minuta)
  • Tursko kupatilo, sauna, tepidarijum – 2.000 RSD
   • Besplatan bezalkoholni koktel
   • Peškiri i voda
   • Bademantil i papuče
 • Iznajmljivanje za 2 osobe (2 sata)
  • Đakuzi, tursko kupatilo, sauna, tepidarijum – 7.890 RSD
   • Besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
   • Peškiri i voda
   • Bademantili i papuče
 • Iznajmljivanje za 2 osobe (1.5 sat) + 2 masaže po 45 minuta
  • Đakuzi, tursko kupatilo, sauna, tepidarijum – 8.900 RSD
   • Besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
   • Peškiri i voda
   • Bademantili i papuče
 • Iznajmljivanje za 3 osobe (2 sata)
  • Đakuzi, tursko kupatilo, sauna, tepidarijum – 9.990 RSD
   • Besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
   • Peškiri i voda
   • Bademantili i papuče
 • Iznajmljivanje za 4 osobe (2 sata)
  • Đakuzi, tursko kupatilo, sauna, tepidarijum – 11.490 RSD
   • Besplatan bezalkoholni koktel i voćni tanjir
   • Peškiri i voda
   • Bademantili i papuče

 

View this post on Instagram

 

A post shared by FITSPA (@fitspanovisad)

8. Garni Hotel Dash

Adresa Vršačka 11, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom 00:00 – 24:00 časova
Telefon (+381) 061 61 61 161

(+381) 021 403 155

Email [email protected]

[email protected]

 

Garni Hotel Dash se nalazi na 2 km od Novosadskog sajma i na 3 km od centra grada. Modernom stilizacijom i inovativnom opremom, kategoriše se kao hotel sa 4 zvezdice. Idealno je polazište turista u istraživanju kulture i istorije Novog Sada, kao i mesto prijatnog i udobnog boravka poslovnih gostiju.

Na samo 20 metara od objekta možete pronaći lokalnu autobusku stanicu i prehrambenu prodavnicu koja radi non-stop. Na 500 metara udaljenosti, nalazi se i restoran u kojem se pripremaju tradicionalni lokalni specijaliteti.

Hotel je “pet-friendly”.

Garni Hotel Dash je od Beograd i Međunarodni aerodrom Nikola Tesla udaljen 85 km. A ukoliko vam je neophodna usluga prevoza, uz doplatu je dostupna u hotelu.

Wellness i spa hotela Dash

Ovaj deo hotela predstavlja idealan prostor za odmor i razonodu. U okviru kompleksa uključeni su zatvoreni bazen, sauna, solarijum, kao i različiti tipovi masaža.

dash hotel spa centar

Spa za dvoje – paketi

 • Relax paket za dve osobe za 5.900 RSD u trajanju od 2,5 sata (uključuje 2 relax masaže od po 45 minuta + bazen 1 sat)
 • Dash paket za dvoje 4.900 RSD u trajanju od 3 sata (uključuje korišćenje bazena uz 2 relax masaže – 30 minuta, gratis korišćenje infra kabine do 50°C)
 • Romantični spa za dvoje iznosi 3,900 RSD u trajanju od 2 sata (uključuje korišćenje bazena uz dva pića dobrodošlice)
 • Promo paket za jednu osobu 2.900 RSD u trajanju od 2 sata (uključuje korišćenje bazena i parcijalnu masažu od 30 minuta)

Masaže

 • Relax parcijalna – 30 minuta – 1.500 RSD
 • Relax celo telo – 45 minuta 2.000 RSD
 • Terapeutska masaža – 60 minuta 3.000 RSD

Bazen & Sauna

 • Za goste hotela:
  • Bazen privatan termin 2 sata – 1.500 RSD po osobi
  • Infra kabina do 50°C 2 sata – 500 RSD po osobi
  • Bademantil i papuče gratis
  • Deca do 15 godina – gratis bazen
 • Za spoljne goste:
  • Bazen privatan termin 2.000 RSD po osobi 2 sata
  • Infra kabina do 50°C 30 minuta do 700 RSD po osobi
  • Deca do 5 godina – gratis bazen
  • Deca od 5 do 15 godina – 500 RSD
  • Bademantil i papuče – 300 RSD

7. Korpa Deli Rooms SPA

Adresa Janka Čmelika 11, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom 00:00 – 24:00 časova
Telefon (+381) 064 64 76 357
Email [email protected]

 

Spa Centar Korpa Deli Rooms nastali kao deo savršene trilogije pored Korpa Bistroa i Korpa Deli Marketa, nude prostrane i luksuzne smeštajne jedinice u Novom Sadu, idealne kako za turiste tako i za poslovne putnike. U pitanju je nova gradnja, sve je namešteno sa ukusom, terasa je velika na poslednjem spratu. Veliki plus je i parking, koji se nalazi u dvorištu, kao i za jednostavan check-in putem aparata za kartice.

Apartmani su opremljeni udobnim dušecima, vrhunskom keramikom i kompletnim toaletnim priborom. U ovim apartmanima, gosti mogu uživati u romantičnim trenucima uz spa kade ili đakuzije.

Kako su Apartmani u Veselina Masleše, odmah iznad Korpa Deli Bistroa, ovde možete uživati u evropskoj kuhinji koji nudi i veganske opcije.

Pored niza pozitivnih recenzija koje ovaj objekat ima na Booking-u, gosti ističu i da vlasnik nije striktan oko zakupljenih termina, te da možete doći ranije i otići kasnije, što se svima sviđa.

 

Više informacije o ponudi možete pronaći ovde.

6. Lotos Spa & Wellness Novi Sad

Adresa Danila Kiša 14a, Novi Sad
Radno vreme Utorak – nedelja 10:00 – 22:00 časova

ponedeljak 14:00 – 21:00 časova

Telefon (+381) 021 300 3630

(+381) 069 525 11 85

Email [email protected]

[email protected]

 

Lotos Spa & Wellness centar je koncipirano kao savršen ambijent za uživanje. Ovaj spa centar u svojoj bogatoj ponudi ima Spa & Wellness, razne vrste masaža i ultra liposlim tretmane protiv celulita. Kroz svoju ponudu, ovaj centar poziva korisnike da se revitalizuju, odmore i ugode sebi.

lotos spa & wellness

Paket za dvoje – cena

 • Relax masaža u paru 1 sat + zakup Spa zone za dvoje 1 sat – 11.800 RSD
 • Deep relax masaža u paru 1 sat + zakup Spa zone za dvoje 1 sat – 12.300 RSD
 • Lotos masaža u paru 1 sat + zakup Spa zone za dvoje 1 sat – 12.800 RSD

TeamBuilding paketi

Verovali ili ne, u Lotos Spa centru je i to moguće! Obzirom da je spa i relaks zona kapaciteta za 12 osoba (jacuzzi, finska sauna, parno kupatilo, tepidarijum ležaljke i ležaljke za odmor), ovde je po dogovoru moguće organizovati i ovakvu vrstu teambuilding-a.

U cenu su uračunati topli napici (kafa i čaj), limunada, korišćenje bademantila, peškira i papuča.

Pogledajte cenovnik njihovih usluga ovde.

5. LuxSpa Centar Novi Sad

Adresa Trg Komenskog 6, Novi Sad (Spa centar)

Vase Pelagića 14, Novi Sad (Massage centar)

Radno vreme Spa centar

Ponedeljak – Četvrtak od 09:00 – 00:30 časova

Petak – Nedelja od 09:00 – 01:30 časova

Massage centar

Svakim danom od 09:00 – 22:00 časova

Telefon (+381) 064 41 22 22 4
Email [email protected]

 

LuxSpa centar je najsavremenije opremljen ambijent u Novom Sadu. Poznat je po svojim uslugama. Tako se uz hidromasažni tuš možete potpuno opustiti. Tu su i raznovrsne masaže, opuštajuća muzika, omiljeno piće (bar ga daje besplatno). Nervoza beži momentalno.

Na samom dolasku u LuxSpa spa centar, klijenti dobijaju kompletnu opremu – od bademantila, papuča, peškira i kozmetičkih preparata, do fena za kosu i drugih potrebnih uređaja. Ovaj spa centar nudi visokokvalitetnu saunu, koju klijenti mogu koristiti prema svojim željama i potrebama, u trajanju i terminima koji im najviše odgovaraju.

LuxSpa Centar Novi Sad

Cenovnik

Zakup bez masaža u LuxSpa košta:

 • 10.000 RSD za 4 sata,
 • 8.000 RSD za 3 sata,
 • 6.000 RSD za 2 sata.

Ako se, ipak, odlučite za zakup sa relax masažama, cena je:

 • 14.000 RSD za 4 sata,
 • 12.000 RSD za 3 sata,
 • 10.000 RSD za 2 sata.

Pored redovnih spa tretmana, LuxSpa, ima i ekskluzivnu ponudu sa masažama zlatom, čokoladom ili svećama.

Zakup sa masažama zlatom ili čokoladom iznosi:

 • 16.000 RSD za 4 sata,
 • 14.000 RSD za 3 sata,
 • 12.000 RSD za 2 sata.

Zakup sa masažom svećama košta:

 • 17.000 RSD za 4 sata,
 • 15.000 RSD za 3 sata,
 • 13.000 RSD za 2 sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LuxSpa | Novi Sad (@luxspa.rs)

 

4. Hotel Prezident Spa Novi Sad

Adresa Futoška 109, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom od 09:00 – 22:00 časova
Telefon (+381) 021 487 7444
Email [email protected]

 

Hotel Prezident je jedan od najpoznatijih vojvođanskih hotela sa 5 zvezdica i nalazi se na sjajnoj lokaciji. Ovaj višestruko nagrađivan hotel nalazi se na samo 100 metara od Novosadskog sajma i svega 200 metara od hotela Sheraton.

Gosti ovog hotela mogu uživati u luksuzno opremljenim sobama kroz široki spektar usluga koje ovaj hotel pruža. Kako prostor poseduje i kongresnu salu, ovo mesto se neretko nalazi na listi gostiju koje poslovni put navede baš u Novi Sad. Hotel je poznat po svom ljubaznom osoblju koje govori više jezika i uvek je spremno da pruži najbolju uslugu gostima.

Uživanje u baru hotela i restoranu internacionalne kuhinje, su samo neke od opcija. A kao posebnu uslugu Prezident Hotel izdvaja Wellness & Spa Centar za rekreaciju i opuštanje, koji je, definitivno, po svom sadržaju jedinstveno u Novom Sadu!

Hotel Prezident Novi Sad

Pored mogućnosti korišćenja otvorenog i zatvorenog bazena, u okviru Wellness&Spa programa postoje brojne individualne zanimljive ponude.

Cenovnik za različite pakete

 • Vikend uz Wellness & Spa momente: od 30.000 RSD
 • Poklon SPA paket: od 14.100 RSD
 • Romantično SPA uživanje: od 21.600 RSD
 • VIP wellness paket: od 22.800 RSD

3. Sheraton Novi Sad Spa Centar

Adresa Polgar Andraša 1, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom od 07:00 – 23:00 časova
Telefon (+381) 021 487 8000
Email [email protected]

 

Kada pomislite na „najbolji spa centar Novi Sad“ prva asocijacija jeste činjenica da je ovaj hotel deo globalnog lanca Marriott International.

Nalazi na 2,7 km od tržnog centra Promenada, za goste omogućava privatan parking. Takođe, za goste sa strane, nudi mogućnost prevoza od ili do aerodroma. Ovaj hotel sa 4 zvezdice nudi smeštaj u 150 moderno opremljenih soba i apartmana, kao i kongres sale, fitness i spa centar sa termalnom zonom, saune i spa tretmane.

Interesantno je da je hotel “pet-friendly”.

U objektu Sheraton Novi Sad se nalazi a la carta restoran Peppermint koji nudi gastronomski užitak internacionalne i vojvođanske kuhinje. Na zahtev su dostupne vegetarijanske opcije, veganske opcije i opcije bez glutena.

Sheraton wellness & spa

Spa hotel Sheraton Novi Sad je sinonim za vrhunski kvalitet.

Wellness i spa zona hotela Sheraton je pravi raj za opuštanje. Osmišljena je da korisnicima pruži vrhunski ugođaj sa pogledom na panoramu Novog Sada. Između pojedinačnih masaža i tretmana kose, lica i tela koje su dostupne, možete uživati dva paketa usluga koje ovaj centar pruža.

Shine paket

Ovaj paket podrazumeva masaža tretman lica i dvočasovno korišćenje wellness termalne zone koja obuhvata uživanje ruske i finske saune, đakuzi, tursko kupatilo, simulacije snega i leda, kao i tropske tuševe.

Romantični vikend paket

Vikend paket za dvoje podrazumeva 2 noćenja na bazi doručka, parcijalnu masažu za dvoje kao i korišćenje termalne wellness zone. Od ostalih benefita ovog paketa, treba istaći romantičnu večeru, vino dobrodošlice, ranu prijavu koja je čak od 11 časova i kasnu odjavu (do 15 časova).

Pored niza opcija u termalnoj wellness zoni, interesantno je napomenuti i tepidarijum.

Tepidarijum predstavlja grejnu klupu ergonomski dizajniranu da prija kičmi prilikom ležanja.

Ona se zagreva približno temperaturi tela, od 37 do 39 stepeni Celzijusa i na taj način prijatno deluje na organizam poboljšavajući krvotok i jačajući imunitet. Uz korišćenje saune ili parnog kupatila, tepidarijum ima niz benefita u redukciji stresa.

Cena

Detaljan cenovnik možete pogledati ovde.

Nemojte da vas odbije potencijalna pomisao da su cene na jednom ovako luksuznom mestu visoke, jer su cene vrlo prihvatljive.

2. Scolio Spa & Wellness Novi Sad

Adresa Futoški put 1, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom od 08:00 – 22:00 časova
Telefon (+381) 060 180 50 30
Email [email protected]

 

U sklopu Scolio Spa & Wellness nalazi se đakuzi, sauna, prostor za relaksaciju, kao i prostor za masaže.

Predivna, opuštena atmosfera čini ovaj prostor savršenim ambijentom za uživanje. Čisto i odlično opremljeno. Osoblje uslužno, a nenametljivo. Toplo preporučujem. U sklopu Spa Centra, nalazi se đakuzi, sauna, prostor za relaksaciju, kao i prostor za masaže.

scolio spa centar novi sad

Face fitness – naša preporuka

Mi vam preporučujemo face fitness, tretman lica koji stimulacijom na dublja tkiva lica (mišiće, masti i kosti) usporava starenje, smanjuje postojeće znakove starenja i doprinosi zdravljem i lepšem izgledu lica. Za najefikasnije rezultate, preporuka za ovaj tretman je jednom nedeljno u serijama od 8 do 10 tretmana, a nakon toga održavanje rezultata na mesečnom nivou. Ovaj spa centar vam garantuje korišćenje 100% prirodnih proizvoda od pažljivo biranih sastojaka.

Cena face fitness tretmana je 5.000 dinara za 60 minuta. 

Pored face fitness-a koji je postao apsolutni trend, Scolio Spa & Wellness nudi masaže i spa usluge. 
Cena masaže u Scolio Spa & Wellness u Novom Sadu se kreću od 2.500 dinara do 23.000 dinara za pakete od 10 masaža maderoterapije ili anticelulit masaže, dok su cene za spa usluge za dvoje od 5.000 za 2 sata do 9.000 dinara za 4 sata.

1. Panorama Aqualux Novi Sad

Adresa Kamenjar 5 41, Novi Sad
Radno vreme Svakim danom od 00:00 – 24:00 časova
Telefon (+381) 064 88 354 22
Email [email protected]

 

Ako želite idealan vikend za dvoje – na pravom ste mestu.

Prenoćište „Panorama Aqualux“ otvoreno je 2015. godine na Kamenjaru, Novi Sad, uz obalu Dunava, u mirnom delu grada. Nalazi se 8 km udaljeno od centra, pružajući gostima prelepu panoramu Fruške gore i Dunava. Što ga čini idealnim mestom za opuštanje u prirodi.

Enterijer soba, bara i recepcije omogućava udoban boravak kako parovima tako i porodicama sa decom. Dvorište je prijatno okruženje za organizaciju raznih događaja, od proslava i rođendana do poslovnih sastanaka i prezentacija. Gosti mogu uživati u celodnevnom korišćenju bazena i đakuzija u dvorištu, uz zvuke prirode i sunčeve zrake.

Ostale Usluge

Od ostalih pogodnosti, Panorama Aqualux gostima nudi nudi besplatan privatan parking. U okviru objekta se nalazi restoran lokalne i internacionalne kuhinje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Panorama Aqualux (@panorama.aqualux)

Lux Spa vikend za dvoje u Novom Sadu

Fruške Terme

Šta god da odaberete sa naše opširne liste, nećete pogrešiti. Nekad prosto poželimo da to bude apartman u modernoj zgradi, nekad da je izdvojena kuća sa pogledom na reku, a opet i lux spa hotel je sjajan izbor. Generalno, svi mi se svakodnevno susrećemo sa stresom tokom radnih dana, pa je spa vikend savršena prilika da se pobegne gužvi i vreve velikog grada.

Ako pak niste sami, i na primer imate bebu, u Novom Sadu postoji nekoliko spa centara za bebe (do 18 meseci), a cena po terminu (45-50 minuta) varira od 3.000 do 5.000 RSD. Ovakvi centri su pogodni za bebe uzrasta od 0 do 18 meseci.

Zašto ne biste častili svog partnera jednim ovakvim užitkom u vidu vaučera?

Ako niste preterani ljubitelj odmora u prirodi ili vam putovanje na odmor u Grčku predstavlja napor, masaža za parove u Novom Sadu opcija broj 1. Pogotovu što počinje EXIT festival 2024 (sve informacije možete videti OVDE), pa je ostanak u gradu svakako prednost.

Autor teksta:

Ostavite komentar

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

95  −  88  =  

Oznake: